Мед Атлант

Для тих, хто не може відвідати ЦНАП: у Франківську презентують новий сервіс “Мобільний адміністратор”. ФОТО

Сьогодні, 29 серпня, в Івано-Франківську презентують новий сервіс Центру надання адміністративних послуг “Мобільний адміністратор”.

Суть така: працівник ЦНАПу, з усім необхідним обладнанням для надання послуг, на службовому авто виїжджатиме до помешкання людей, які цього потребуватимуть.

Розпочалася презентація з освячення нового авто, на якому їздитимуть “мобільні адміністратори”, передає МІСТО.

Перш за все, це для людей з обмеженими можливостями. Ми можемо дійти до кожного жителя. Може всі на 100% не будуть задоволені, але це нормально, – каже міський голова Руслан Марцінків.

Також мер наголосив працівникам ЦНАПу, аби з розумінням ставилися до старших людей, яких відвідуватимуть на дому.

Це ініціатива міського голови й ми, чи не перші в Україні, впроваджуємо таку послугу. Є багато людей, які дійсно не можуть до нас дійти. Зараз близько 12 тисяч франківців скористалися послугами у приміщенні. Ми знаємо, що сервіс буде популярний, – виголосив промову начальник Івано-Франківського ЦНАПу Богдан Питель.

Для мобільної послуги франківцям слід звернутися чи електронно, чи телефоном у кол-центр. Заявку розглядатимуть протягом трьох днів. Після запровадження за три місяці буде здійснено аналіз послуги, аби з’ясувати плюси і мінуси. Станом на сьогодні заявки не приймаються, а тільки з 4 вересня.

“Мобільний адміністратор” працюватиме у звичному режимі – з 09:00 до 17:00.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...