Мед Атлант

Франківські старшокласники матимуть можливість стати учасника бізнес-табору в Польщі

Наприкінці вересня учні 8-10 класів мають можливість відправитися до Польщі на молодіжний бізнес-табір для майбутніх лідерів.

Група учасників з учнів віком 14-16 років буде сформована за результатами анкетування та співбесід.

Табір проходитиме у польських м. Люблін та с. Насутув з 23 вересня по 1 жовтня. 

В рамках обміну підлітки матимуть змогу пізнати свої здібності, зустрінуться з локальними підприємцями, ознайомляться з основами підприємництва через неформальні методи освіти: симуляційні ігри, кейси, роботу в групах, брейнстормінг і навчальні візити, що стосуються бізнес-процесів. Після закінчення обміну учасники поділяться досвідом з однолітками зі свого міста.

Транспортні та побутові витрати в рамках обміну компенсуються приймаючою стороною-організатором з коштів отриманого гранту. Однією з важливих умов участі є висока мотивація, а також наявність чинних закордонного біометричного паспорту або шенгенської чи польської національної візи.

Спробувати свої сили у відборі до табору можуть всі бажаючі учні 8-10 класів. Реєстрація заповнених та підписаних анкет кандидатів триває до 16:00 8 вересня. Їх учні зможуть отримати в дирекції школи й заповнені занести в офіс ПЛАСТу, що за адресою Павлика, 10.

Детальніша інформація на фейсбук-сторінці проекту «Youth Business Camp for future leaders» https://www.facebook.com/YBCforfutureleaders/

Анкету учасника можна завантажити тут.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...