Мед Атлант

На проблемній ділянці дороги по вулиці Галицькій встановлять світлофор

На перехресті вул. Галицька-Целевича планують встановити світлофор, що частково реорганізує рух транспорту на проблемній ділянці дороги.

Про це повідомляється на офіційому сайті міста.

Змінити схему організації дорожнього руху на ділянці від Витвицького до Целевича з встановленням додаткового світлофора на перехресті дозволить автомобілістам поворот ліворуч на одну з фаз світлофору.

Це важливо для безпеки дорожнього руху, адже зараз машини, порушуючи правила дорожнього руху розвертаються на дальньому світлофорі. Для того, щоб такого не було й проектуємо світлофор. Це дозволить убезпечити як пасажирів, так і автомобілістів, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Головне завдання, яке стоїть на цьому етапі – синхронізувати кілька проектів, які впроваджуються різними підрозділами виконавчого комітету. А саме облаштування вело та пішохідних доріжок  на вулиці Галицька, будівництво світлофорний об’єкт та проект будівництва житлового комплексу.

Також будівництво світлофорів планують на перехресті вулиць Довженка-Сухомлинського (навпроти маг. «Заравшан») та Коновальця-Сорохтея.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...