Мед Атлант

У Франківську відбулись показові виступи юних спортсменів обласної спортивної школи. ФОТО

Сьогодні, 29 серпня, в Івано-Франківську на стадіоні “Юність” відбулись показові виступи вихованців ОДЮСШ в рамках Всеукраїнського заходу “Олімпійський урок”.

Такий захід проводиться з нагоди святкування 50-річчя обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Мета “Олімпійського уроку” – сприяння розвитку олімпійського руху, залучення до занять фізичною культурою та спортом дітей та молоді, пропаганди здорового способу життя та виховання почуття патріотизму у підростаючого покоління.

Показові виступи зібрали чимало глядачів, з яких переважна більшість – учні. Юні спортсмени продемонстрували присутнім власні вміння, таланти і потенціал майбутніх чемпіонів. На захід завітав президент Національного олімпійського комітету, відомий спортсмен, Герой України Сергій Бубка.

Школа має значні, високі досягнення. Я хочу подякувати за це тренерам і викладачам, які виховують таких талановитих спортсменів, – відзначив Сергій Бубка.

Також Сергій Бубка зазначив, що необхідно залучати до школи інвесторів, меценатів, зацікавлювати їх у тому, що в спортивне життя дітей варто вкладати гроші.

Перш за все необхідно відновити стадіон “Юність”, зробити сучасне покриття та все необіхдне для комфортного заняття спортом для вихованців, – зауважив Бубка.

Президент Національного олімпійського комітету побажав, щоб в школі зберігались традиції, а діти зростали здоровими та успішними.

Також, сьогодні у рамках святкування ювілею відбудеться сідання “круглого столу” з молодими та перспективними спортсменами, провідними тренерами-викладачами, фахівцями та спеціалістами за участю керівництва області і Президента Національного Олімпійського комітету України Сергія Бубки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...