Мед Атлант

“Наздожени літо на підборах”. У Франківську відбувся забіг сімнадцятьох найсміливіших дівчат. ФОТО

У Франківську провели молодіжну акцію “Наздожени літо на підборах та подорожуй”. Захід відбувся в останню суботу серпня.

Пройшов він у торговому центрі “Велес” за підтримки турагенції Coral Travel та спортклубу “Альянс”. Також до акції долучилися інформаційні партнери – журнал LIKE та журнал МІСТО.До речі, у цих журналах шукайте найцікавіші фото з події.

Дівчата долали дистанцію у 30 метрів заради 7-ми денного відпочинку у Туреччині і щедрого шопінгу.

Перемогу здобули:
3 місце – Івануляк Оксана (з результатом – 5,52 сек),
2 місце – Пасічна Наталя (5,49 сек),
1 місце – Петранюк Оксана (5,20 сек).

Переможниця, Оксана Петранюк, каже, що така практика не нова, бігати з секундоміром вона почала ще в студентські роки. Тому дуже тішиться, що її хобі допомогло вибороти такий цінний приз, як подорож з дитиною за кордон.

За словами організаторів, метою акції було подарувати усім яскраві емоції. А головне – надати відвідувачам торгово-розважального центру “Велес” можливість наздогнати літо і провести його на гарячих пісках Туреччини. Зробити це слід на підборах тому, щоб бути “на висоті”.

Загалом виборювати своє “літо” зголосилися 17 найсміливіших дівчат. Кажуть, вагання були, адже на високих підборах важко ходити, не те, що бігати. Однак, обіцяні призи таки взяли верх. Окрім поїздки в Туреччину дівчатка отримали багато цінних подарунків та дисконтних карток.

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...