Мед Атлант

З першого вересня для учнів навчальних закладів Івано-Франківська буде безкоштовний проїзд у маршрутках

З 1 вересня 2017 року до завершення навчального року проїзд для учнів навчальних закладів — безкоштовний, за винятком вихідних, святкових днів і канікул. Головна умова – мати при собі дійсний учнівський квиток.

Про це повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак у Facebook.

Батьки, класні керівники, прохання, перевірте чи наявні та дійсні учнівські квитки. До учнів прохання, майте їх при собі для безкоштовного проїзду в громадському транспорті. З перевізниками та водіями проведено відповідну розмову, — зазначає Олег Ганчак.

Відтак,  згідно рішення виконавчого комітету від 23.02.2017р. № 145 перевізники, які надають послуги з перевезень пасажирів автомобільним транспортом на підставі договорів з виконавчим комітетом міської ради, повинні здійснювати безкоштовне перевезення учнів загальноосвітніх шкіл міста Івано-Франківська та учнів навчальних закладів обласного підпорядкування у міському пасажирському транспорті загального користування без компенсації.

Хочу звернути увагу, що пільговий проїзд учнів у міському пасажирському транспорті загального користування діє за наявності учнівського квитка:

– щоденно з 7:00 до 19:00 год., за винятком вихідних, святкових днів і канікул;

– щоденно з 7:00 до 21:00 год. для учнів Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11, Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22, за винятком вихідних, святкових днів і канікул;

– у суботу з 7:00 до 21:00 год. для учнів Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11 та Української гімназії № 1

При виникненні питань та зауважень до роботи перевізників, Ви можете зателефонувати за номером тел. 55 19 13 або звернутися в каб. 203 міськвиконкому та вказати проблему, яка виникла та коли саме. Працівники управління транспорту і зв’язку обіцяють надати кваліфіковану допомогу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...