Мед Атлант

Підготовка до опалювального сезону: у Франківську активно замінюють зношені труби

Підготовка до опалювального сезону 2017/2018 в Івано-Франківську триває.

У кожному тепловому районі обласного центру перебувають в роботі ділянки магістральних теплопроводів, які не витримали гідравлічних випробувань. Тут відбувається заміна зношених труб на нові попередньоізольовані труби, інформують на сайті ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

У тепловому районі «Позитрон» на вулиці Івана Павла ІІ здійснено заміну великої ділянки труб діаметром 219 мм. На вулиці Полотнюків нині ідуть зварні роботи по заміні труб діаметром 219 мм.

У тепловому районі «Дорошенка» здійснюються великогабаритні роботи по встановленню футлярів труб діаметром 630 мм під дорогою на вулиці Сухомлинського.

В цьому тепловому районі планується здійснити за кошти ЄБРР демонтаж існуючих теплових мереж і проклаcти нові з використанням попередньо-теплоізольованих труб та переходом з чотирьохтрубної системи теплопостачання на двотрубну. Саме з цією метою нині здійснюється встановлення футлярів труб великого діаметру.

У тепловому районі «Пасічна» здійснюються роботи по винесенню теплотраси діаметром 273мм біля Автостанції 2. На вулиці Тролейбусній 8-9 виконуються земляні підготовчі роботи по здійсненню заміни зношених труб діаметром 219 мм під полотном проїжджої частини вулиці Тролейбусній без її перекриття.Також ведуться роботи по заміні зношених труб на вулиці Довга, 42 діаметром 108 мм та на вулиці Галицька, 109-111. Роботи по підготовці до зими тривають.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...