Мед Атлант

У франківському виші урочисто відкрили оновлений гуманітарний корпус. ФОТО

Сьогодні, 1 вересня, в Івано-Франківську  урочисто відкрили відреставрований гуманітарний корпус Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

У гуманітарному корпусі близько півтисячі дерев’яних вікон замінили на металопластикові профілі, відремонтували та утеплили мінватою фасад будівлі. Також, утеплили близько двох з половиною тисяч квадратних метрів підвальних приміщень та горища. Гуманітарний корпус оновили як ззовні, так і всередині.

Під час відкриття ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда привітав усіх з Днем знань та відкриттям оновленого корпусу.

На прикладі цього корпусу ми розпочинаємо програму енергозбереження всієї України. Ми спільними зусиллями вносимо вклад у боротьбу за незалежність країни, особливо це стосується палива та енергетики , – відзначив Ігор Цепенда.

Студенти університету також висловили своє задоволення оновленим корпусом.

Від імені усіх студентів хочу сказати, що копрус виглядає оригінально та по-європейськи. Раніше корпус був радянського типу, а тепер сучасний. Ми можемо ним пишетись, – каже голова студентського сенату університету Ірина Сапіга.

Вартість ремонтних робіт з оновлення гуманітарного корпусу склала 11 мільйонів 300 тисяч гривень. Ігор Цепенда подякував та нагородив грамотами засновника та директора будівельної компанії, яка виконувала роботи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...