Мед Атлант

У вчорашній ДТП поблизу Франківська травмувався відомий диригент. Свідки кажуть, що молодики з “Мерседесу” навіть не пробували надавати допомогу

Як повідомлялося вчора, в Цуцилові, що неподалів Франківська, зіткнулися “Рено” та “Мерседес”. В першій автівці сильно травмувався водій, адже авто від удару опинилося на даху. За кермом перебував диригент місцевого камерного хору “Воскресіння” Володимир Рудницький. Як повідомили свідки, чоловік заздалегіть увімкнув поворот аби з’їхати з дороги, в цей момент на шаленій швидкості у нього влетів “Мерседес”.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив франківський музикант Vasyl Hereha.

“Renault” здійснював заїзд під будинок на лівий бік, потроху збавляючи хід, про що сповіщав заздалегіть увімкненим поворотом. В той час «Mercedes», рухаючись на шаленій швидкості в населеному пункті, не встиг вчасно побачити «Renault», яке на горе не встигло з’їхати з траси. «Mercedes» ударив «Renault» передом у задній бампер і кришку багажника. В наслідок зіткнення «наїзду» «Mercedes» з’їхав з дороги по правий бік, а «Renault» перекинувся по лівому боці узбіччя. Перші 10-15 хвилин після зіткнення зухвалі молодики з «Mercedes» і не думали йти на допомогу хлопцям з «Renault», коли хлопці вибралися з авто, ті підійшли і запитали чи живі. За кермом «Renault» був Володимир Рудницький, керівник Камерний Хор Воскресіння, з тринадцятирічним водійським стажем, без жодної ДТП чи аварійної ситуації. Також в авто, на передньому сидінні, знаходився його товариш Іван Магас. Володимир отримав важку травму голови та забої і зараз перебуває в Обласній лікарні. Іван відбувся забоями. Водій і пасажир іншої автівки не постраждали.

Приблизно п’ять, десять хвилин перед цим той самий «Mercedes», ледь не створив ДТП, коли здійснював обгін в не дозволеному місці, між селами Березівка і Тисменичани Надвірнянського району. «Mercedes» обігнав «Daewoo» на швидкості близько 150 км/год, виїхавши на зустрічну смугу і чудом не в’їхав у зустрічний транспорт. В «Daewoo» їхав водій з чотирма пасажирами, серед них було двоє дітей.

Чоловік пояснює, що інформація, яку попередньо озвучували правоохоронці не відповідає дійсності. Вчора старший інспектор управління превентивної діяльності ГУНТ в області Зорина Кричко повідомила МІСТУ, що за попередньої інформацією автомобілі “Мерседес” та “Рено” рухались у попутньому напрямку. “Рено” пішов на випередження та під час повернення на свою смугу в’їхав у “Мерседес”. Внаслідок зіткнення “Рено” злетів у кювет та перекинувся.

Натомість на сторінці диригента Рудницького з’явилося чимало дописів у підтримку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...