Мед Атлант

“Хочемо створити атмосферу незабутнього Івано-Франківська”, – Марцінків про ремонт у середмісті

Як вже писало МІСТО, 29 серпня розпочався капітальний ремонт у середмісті Івано-Франківська – вулиці Лесі Українки та площі Міцкевича.

Міський голова Руслан Марцінків на своїй офіційній Фейсбук-сторінці прокоментував ці ремонтні роботи. 

“На початку цього тижня розпочався серйозний для Івано-Франківська проект – реконструкція вул. Лесі Українки та Міцкевича. Ці дві вулиці хоч і не найбільші у місті, але, мабуть, одні з найпопулярніших. Після ремонту вони набудуть сучасного змісту і попри це збережуть своє історичне обличчя. Вулиці будуть викладені гранітного кам’яною плиткою, встановимо зручні вуличні меблі та цікаве освітлення, додатково озеленимо територію. Усі цінні елементи благоустрою, які до цього мали вулиці, залишаться і знайдуть застосування у місті.

Загалом, вул. Лесі Українки та Міцкевича після ремонту стануть ще затишнішими. Перевагу тут матимуть пішоходи над автомобілями, як і має бути в центрі європейського міста. Ми хочемо створити атмосферу незабутнього Івано-Франківська, який не хочеться покидати і в який хочеться повертатись.
З деталями ремонтного проекту можна ознайомитися на інформаційному стенді, що встановлений при вході у сквер Міцкевича”, – йдеться у дописі.

Читайте також:

У зв’язку з ремонтом у середмісті Івано-Франківська на прилеглих вулицях утворюються затори

Ремонт у центрі Франківська: старі матеріали здадуть по актах комунальним підприємствам

Під час ремонту центральних вулиць комунальники натрапили на історичну знахідку. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...