Мед Атлант

Яремчанський депутат вимагає позбавити мандатів депутатів облради через бруківку

Сьогодні, 5 вересня, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань  розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства.

Під час засідання на розгляд членів комісії було представлено звернення депутата Яремчанської міської ради Андрія Стельмащука.

У своєму зверненні Стельмащук вимагає терміново розпочати процес позбавлення депутатських мандатів депутатів Івано-Франківської обласної ради і висловлення недовіри всім обласним обранцям, крім депутатів партії «Воля».

“У зв’язку із зрадою інтересів виборців, цінностей Небесної Сотні та Революції Гідності, учасників АТО, обслуговування інтересів олігаргічних груп і бездіяльності щодо конкретних дій відповідно до моїх депутатських звернень та звернень жителів м. Яремче та Івано-Франківської області, – йдеться у зверненні. – Зокрема, щодо мого звернення від 29.08.2017 р. щодо вимоги терміново провести інформування жителів Яремчанської міськради та Івано-Франківської області стосовно ситуації з вивозом за межі міста Яремче бруківки кінця XIX – поч. XX ст., яка має історичну, архітектурну і значну матеріальну цінність, а також є частиною туристичної інфраструктури міста”.

Депутат Стельмащук зазначає, що за інсайдерською інформацією, цю бруківку планують вивезти до Польщі.

Комісія вирішила подати запит до Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області стосовно даної ситуації.

Нагадаємо, 25 липня на одній із вулиць Івано-Франківська Депутат Яремчанської міськради порушував громадський спокій. Коли патрульні намагалися поспілкуватися з дебоширом, то почули у свою сторону ряд нецензурних висловів. Загалом чоловік поводився досить дивно і агресивно. Як з’ясувалося згодом, депутат – ветеран АТО родом з Яремче Андрій Стельмащук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...