Мед Атлант

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією “пікетують” в центрі міста. ВІДЕО

Сьогодні, 6 вересня, близько 17 години перед обласною державною адміністрацією власники автомобілів з іноземною реєстрацією розпочали мітинг.

фото Богдан Досюк

Автомобілі проїхалися колонкою центром міста, сигналили та вишикувалися біля адмінбудівлі.

Таким чином водії підтримують акцію “За доступне розмитнення кожному українцю”, яка відбувається сьогодні в багатьох містах України.

Зазначимо, що профільний комітет Верховної Ради наразі працює над законопроектом, який має вирішити проблему нерозмитнених авто. А за даними державної фіскальної служби, станом на 20 серпня українці ввезли 164 707 авто з іноземною реєстрацією.

Така акція відбулася сьогодні також в Долині:

Акція за доступне розмитнення автомобілів на європейських номерах розпочалася сьогодні зранку птакож в столиці, — передає УНН.

Справедливість полягає у тому, що правила розмитнення мають бути змінені, приведені у відповідність до європейських норм та стандартів, а також має припинитися свавілля та переслідування українських водіїв через іноземні номерні знаки на їх авто. Наша мета – домогтися від влади того, що б українці могли купувати автомобілі на українських номерах за європейськими цінами, — зазначили організатори акції.

Також вони заявляли, що їхня акція буде стотисячною.

Читайте також: Франківські депутати хочуть врегулювати ввезення та перебування в області автомобілів з іноземною реєстрацією

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...