Мед Атлант

Читайте у новому номері журналу “Місто”!

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №10 журналу “МІСТО” вже у продажу:

  • Нардепи за проживання в столиці компенсують орендовані квадратні метри з держбюджету. А чи розповсюджується компенсація орендованого житла на службовців, яких направили на роботу до Івано-франківська. Тимчасові квадратні метри, або В яких умовах проживають нетутешні чиновники читайте на сторінках «Міста».

  • Азербайджан – Іран –Вірменія – Грузія. В таку подорож франківське подружжя вирушило на велосипедах. Про мегагостинних іранців, вірменський холодний душ та руйнування стереотипів, мандрівники розповіли журналістам.

  • Одна з найвідоміших персон сучасної української літератури Юрій Андрухович підкорює не лише міжнародні літературні простори, але й географічні. Особливо близько знайомий з Австрією. Якою цю країну бачить класик сьогодення читайте на сторінках»Міста».

  • Не отримати знання, а вміти ними користуватися. Саме цього вимагають сучасні діти. Однак 80% вчителів до змін не готові. А нова система передбачає для них сертифікацію та інший підхід до роботи. Тож чого чекати від освітніх реформ читайте у матеріалі “Нова стара школа”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...