Мед Атлант

Ольга Горбачова запрошує франківських жінок на відкриття “Клубу успішної леді”. ВІДЕО

Незабаром в Івано-Франківську відбудеться наймасштабніша жіноча вечірка осені – офіційне відкриття “Клубу успішної леді”. Зірковою гостею на заході стане Ольга Горбачова з унікальною лекцією “7 життів жінки”.

Ольга Горбачова зняла відео, у якому запрошує франківських жінок відвідати грандіозну вечірку та послухати корисну лекцію.

Я із задоволенням поділюсь з Вами своїми знаннями про сім енергетичних центрів, які ми імпретували відповідно до наших, жіночих завдань у кожному центрі. Я впевнена, що це буде дуже тепла і корисна зустріч, – відзначає співачка.

“7 життів жінки” – це лекція для жінок, які готові пізнавати свою природу з нових сторін, відкриватись назустріч щастю в стосунках та мають бажання реалізуватися у своїй справі без шкоди для сім’ї, це роздуми успішної жінки про власне життя, про свої переосмислені цінності і життєві ролі, що змінюють одна одну, надихаючись любов’ю до життя.

Відома українська співачка Ольга Горбачова розповість франківкам, як бути:

  • ЗІРКОЮ, у якої на все вистачає сміливості;
  • ДРУЖИНОЮ, у якої на всіх вистачає любові;
  • КОХАНКОЮ, у якої на все вистачає бажання;
  • ГОСПОДИНЕЮ, у якої на все вистачає сил;
  • МУЗОЮ, у якої на все вистачає натхнення;
  • ЧАРІВНИЦЕЮ, у якої на все є відповіді;
  • ДУШЕЮ, у якої весь світ всередині.

Така вечірка – чудова нагода для зустрічі у жіночому колі. На учасниць чекають цікава програма та фуршет. Організатори зазначають, що невід’ємним елементом дрес-коду є капелюшок.

Захід відбудеться 14 вересня о 19:00 годині в ресторані “Францішек Ромашкан“. Замовити квитки та отримати нагоду стати учасницею вечірки можна за телефоном 050 85 98 662. Вартість квитка – 450 гривень, а для учасниць “Клубу успішної леді” – тільки 250 гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...