Мед Атлант

Водій франківської маршрутки возить дівчат на панелі. ФОТО

За пару хвилин поїздки у франківському автобусі можна одержати неоднозначний настрій на кілька днів.

До «Репортера» звернулася пані Ірина (прізвище просила не називати), яка приїхала до міста у справах та одразу отримала неабиякі враження від місцевого громадського транспорту.

За її словами, жінка їхала лише одну зупинку — від залізничного вокзалу до готелю «Надія». Заплатила за проїзд та після того, як автобус поїхав, мала необережність зробити зауваження водієві та дівчині-пасажирці. Та сиділа прямо на передній панелі біля водія, голосно сміялась, розмовляла з ним і ще одним хлопцем, який стояв поруч. На думку пані Ірини, це не сприяло безпеці півсотні людей у салоні.

Спершу супутник дівчини відрубав пасажирці, що краще не лізти не в свої справи. Потім, коли вона вирішила зафіксувати ситуацію на планшет, хлопець почав сам фотографувати її, а наприкінці просто порадив жінці, відчутно старшій за нього: «Та іди вже!».

Як каже пані Ірина, водій лише спробував закрити обличчя під час фотографування.

До відповідних служб жінка не додзвонилась. Від її імені «Репортер» передає привіт перевізнику — ТзОВ «Корида-транс», а також управлінню транспорту і зв’язку Івано-Франківська. Так скоро водії автобусів дівчат і на колінах возитимуть, а прискіпливих пасажирів викидатимуть по дорозі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...