Мед Атлант

Поліцейські відшукали групу “рекетирів”, які вимагали гроші з прикарпатських перевізників

Восени минулого року до поліції надійшло повідомлення від мешканців Надвірнянщини, приватних підприємців-перевізників про те, що при перетині державного кордону та за межами України невідомі особи вимагали з них кошти з погрозами фізичними розправами та знищення майна.

Працівники карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області встановили осіб, причетних до організованого злочинного угрупування, яке займалося рекетом.

Наразі підозрюваними у вказаних злочинах є жителі Львівщини. Цими днями трьох осіб із злочинного угрупування затримано. Їм оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення. На підставі зібраних доказів доведено, що з жовтня 2016 року вони вимагали в приватних підприємців-перевізників з Надвірнянського району, що здійснюють пасажирські перевезення у Європу, гроші. До того ж, «рекетири»  погрожували фізичною розправою та пошкодженням чи знищенням майна. Стосовно ще двох доводиться причетність до вимагання та підпалу в листопаді минулого року автомобіля одного із заявників.

Трьох фігурантів кримінального провадження зокрема, двох з них 24-річного віку, а один 39-річного, жителів міста Львова, уже заарештовано.

Стосовно інших осіб із організованого угрупування проводиться слідство, — повідомляють в СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Читайте також: За минулу добу прикарпатські поліцейські зупинили одинадцятьох п`яних водіїв

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...