Мед Атлант

На Прикарпатті мешканці села перекрили дорогу, на якій 12 людей загинули, а 9 ‒ травмувалися. ФОТО

На Тисмениччині на автодорозі Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Мамалига мешканці села Старі Кривотули перекрили трасу. Люди вимагають покласти пішохідні переходи, освітлювальні знаки та світлофор на центральному перехресті.

Тому сьогодні, 11 вересня, на півгодини перекрили рух транспорту. На дорогу вийшли понад сотні небайдужих мешканців села. Про це повідомив у мережі Фейсбук редактор тисменицької газети “Вперед” Володимир Заник:

“У Старих Кривотулах понад сто мешканців села на півгодини перекрили державну автодорогу Н-10. З початку року, пишуть в своїй колективній заяви громадяни села, тут внаслідок ДТП загинуло 12 людей, травмовано 9”.

Нагадаємо, 9 вересня на цій дорозі сталася жахлива ДТП. Аварія обійшлася без смертельних наслідків, інформує МІСТО. Проте у соціальних мережах люди уже гуртувалися і хотіли перекрити дорогу, бо чекати чергової ДТП не хочуть. Мешканці села не просто вийшли, а подали владі документ з вимогами.

“Останньою краплею стала аварія в суботу, 9 вересня – на щастя, без непоправних наслідків. Акція пройшла коректно та з гідністю. Серед фото – документ з вимогами громади”, – пише Володимир Заник.

Фото: Володимир Заник

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...