Мед Атлант

В Івано-Франківській обласній раді з’явиться новий депутат

Сьогодні, 11 вересня, під час засідання президії Івано-Франківської облради депутати обговорили питання  про визнання Наталії Щербій, яке винесено на розгляд чергової сесії.

Оскільки депутат Василь Скрипничук подав заяву про складання повноважень, то представниця партії ВО” Свобода” Наталія Щербій займе його місце.

Нагадаємо, 20 липня 2017 року на засіданні обласної виборчої комісії обговорили питання про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради Василя Скрипничука та реєстрацію наступного за черговістю кандидата у депутати Івано-Франківської обласної ради.

Як зауважив голова комісії, обласна рада проголосувала за відставку Василя Скрипничука. Відтак наступною у списку від політичної сили “Свобода” є Наталія Щербій.

Комісія оголосила голосування за два питання: про визнання Щербій Наталії депутатом обласної ради, наступне – про реєстрацію депутата. Обидва питання члени комісії підтримали одноголосно.

Наталія Щербій – викладач кафедри слов’янських мов Прикарпатського національного університету ім. Стефаника. Також вона дружина голови фракції “Свобода” в облраді Михайла Королика.

Зазначимо, що чергова сесія обласної ради відбудеться 15 вересня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...