Мед Атлант

Юні калушани взяли участь у показі моди Ukrainian Kids Fashion Week. ФОТО

У ці дні у Києві триває традиційний Тиждень прет-а-порте Ukrainian Kids Fashion Week, який посів гідне місце на теренах міжнародної фешн-індустрії.

У рамках Тижня моди відбувся і показ дитячої моди — Ukrainian Kids Fashion Week Ukrainian Kids Аutumn-2017, участь в якому взяла юна калушанка Діана Сурмей, інформують “Вікна“.

Діана постала на показі в ролі Клеопатри. Для участі у показі треба було заповнити анкету від однієї зі студій акторської і модельної майтсерності. Калушанка з успіхом пройшла такий відбір і була запрошена для участі у Ukrainian Kids Fashion Week, розповіла мама Діани — Мар’яна Сурмей:

“Було багато дизайнерів і торгових марок. Діана мала виходи від TM Gloria jeans, “Інфанта Карнавал”. Діану на заключний фінальний вихід одягнули Клеопатрою і поставили першою відкривати показ бренду “Інфанта Карнавал”.

Також участь у дитячому показі взяв ще один калушанин — Валентин Дзундза, який також успішно пройшов відбір. Модель демонстрував одяг таких брендів, як “Аksidі” і “See Arsi”. Для Валентина це був дебют, але його акторську майстерність відразу відзначили.

Калушани візьмуть участь у модних показах Ukrainian Kids Fashion Week Ukrainian Kids Аutumn-2017 і сьогодні.

Читайте також: Презентація нового номеру журналу “LIKE” в українському стилі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...