Мед Атлант

У Карпатах в туриста стався інфаркт Міокарда. Чоловік помер по дорозі в лікарню

Вчора, 11 вересня, в обідню пору під час сходження групи туристів, в кількості 50 чоловік, з м. Енергодара Запорізької області на гору Хом’як, що розташована на території Яремчанської МР, у одного з туристів різко погіршилося самопочуття.

Це громадянин 1974 року народження, працівник Запорізької АЕС. О 13.30 для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 36 чоловік та 8 одиниць техніки, а також працівників швидкої медичної допомоги. Додатково під час руху рятувальників до місця події до ОКЦ У ДСНС в області поступили повідомлення про те, що потерпілий помер та поряд з цим інші повідомлення, що пульс в потерпілого ще є. Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

Відтак, керівництвом Управління ДСНС в області було прийнято рішення на залучення гелікоптера Мі-8 ДСНС України, який базується в аеропорту м. Ужгород, аби оперативно транспортувати потерпілого з місця події до медичного закладу м. Івано-Франківська. Тому потерпілого підняли на борт гелікоптера та о 18:00 доставили в ОКЛ м. Івано-Франківська. Після огляду медичними працівниками було зафіксовано факт смерті потерпілого. Попередній діагноз: інфаркт Міокарда.

До лікувального закладу було направлено трьох психологів Управління ДСНС в області для надання психологічної допомоги сім’ї загиблого.

ФОТО: телеграм Autolife IF

Читайте також: Прикарпатські поліцейські затримали чоловіка з гранатою. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...