Мед Атлант

Екс-голову франківського адмінсуду Петра Черепія позбавили прав за п’яну їзду

Богородчанський районний суд виніс постанову у справі колишнього голови Івано-Франківського окружного адміністративного суду Петра Черепія, якого патрульні спіймали п’яним за кермом.

9 червня близько опівночі поблизу Івано-Франківського окружного адміністративного суду патрульні зупинили “Mercedes-Benz”, яким керував екс-голова цього суду Петро Черепій у нетверезому стані.

На судове засідання, яке було призначено на 8 вересня, Петро Черепій не з’явився, хоча був повідомлений про його проведеня, пише КУРС.

Петро Черепій

Петро Черепій

Суддя Битківський вивчив матеріали справи, до яких були долучені протокол про адміністративне правопорушення та відео з нагрудних камер патрульних. У протоколі йдеться, що Петро Черепій керував автомобілем з явними ознаками алкогольного сп’яніння, від проходження огляду на факт вживання алкоголю на місці та в медичному закладі відмовився.

Суддя також переглянув відеозапис, наданий працівниками патрульної поліції, на якому водій відмовляється від медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Враховуючи це, суддя визнав Петра Черепія винним та призначив штраф у розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Петро Черепій протягом 10 днів після винесення постанови може її оскаржити в апеляційному суді Івано-Франківської області.

 

Читайте також: З’явилося відео, як франківські патрульні зупинили нетверезого екс-голову адмінсуду

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...