Мед Атлант

Депутати облради звернуться до Гройсмана та Парубія щодо недопущення приватизації лісу

Сьогодні, 15 вересня, під час засідання 17-ої сесії обласної ради сьомого демократичного скликання депутати обговорили звернення щодо недопущення передачі у концесію державних лісогосподарських підприємств.

Депутат облради Іван Приймак зачитав текст звернення, який призначений для голови Верховної Ради Андрія Парубія та Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

У зверненні йдеться про те, що Кабінет міністрів схвалив пропозицію щодо передачі державних лісогосподарських підприємств у концесію. Депутати вважають, що таке рішення стане основою знищення системи лісопереробної галучі.

Депутат Руслан Осташук відзначив, що концесія призведе до приватизації усього лісу. У свою чергу, депутат облради Святослав Никорович повідомив про те, що до нього звернулись представники Асоціації деревообробників з власним текстом звернення.

Однак, голова облради Олександр Сич каже, що звернення від асоціації не приймають, оскільки питання не внесли до порядку денного.

Відтак, 67 депутатів проголосували “за” звернення щодо недопущення передачі у концесію державних лісогосподарських підприємств.

Читайте також: Депутати облради просять Президента зупинити переслідування за політичну діяльність 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...