Мед Атлант

Марцінків визначився з новим керівництвом локомотиворемонтного заводу

На своїй сторінці у фейсбук мер Івано-Франківська Руслан Марцінків написав, що визначився з кандидатурами на посади керівника та заступника локомотиворемонтного заводу. Їх подав сьогодні у Фонд державного майна України.

Отже, новим керівником потужного підприємства мер бачить депутата міської ради Руслана Терешка. Його заступником – члена виконавчого комітету міськради Вадима Войтика. Також мер подав кандидатури на членів наглядової ради – ними будуть заступники мера Микола Вітенко, Олексій Кайда та Богдан Білик.

Колишнього керівника заводу Ярослава Леніва у списку предентентів на керівні посади немає, хоча кілька днів тому Марцінків розглядав і його кандидатуру.

У своєму дописі мер також зауважив, що за підприємство досі триває боротьба, адже один з акціонерів днями полав у суд на Фонд держмайна.

Нагадаємо, місто придбало завод 22 серпня – з другої спроби. Міському бюджету ця покупка обійшлася в 33 мільйони 920 тисяч гривень. Разом з підприємством місто придбало й земельну ділянку площею 9,96 га.

Читайте також: “Бажання мерії придбати локомотиворемонтний завод — політичний піар”, — депутат Волгін

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...