Мед Атлант

В Івано-Франківській обласній раді зареєстрували нового депутата

Оскільки депутат Василь Скрипничук подав заяву про складання повноважень, то представниця партії ВО” Свобода” Наталія Щербій зайняла його місце.

Сьогодні, 15 вересня,  депутати обласної ради підтримали рішення “Про інформацію обласної виборчої комісії про реєстрацію депутата обласної ради сьомого демократичного скликання”.  Тому, голова облради Олександр Сич під час сесії вручив Наталії Щербій посвідчення депутата та картку для голосування.

Нагадаємо, 20 липня 2017 року на засіданні обласної виборчої комісії обговорили питання про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради Василя Скрипничука та реєстрацію наступного за черговістю кандидата у депутати Івано-Франківської обласної ради.

Як зауважив голова комісії, обласна рада проголосувала за відставку Василя Скрипничука. Відтак наступною у списку від політичної сили “Свобода” була Наталія Щербій.

Зазначимо, що Наталія Щербій – викладач кафедри слов’янських мов Прикарпатського національного університету ім. Стефаника. Також вона дружина голови фракції “Свобода” в облраді Михайла Королика.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...