Мед Атлант

Леді в капелюшках. У Франківську відкрили масштабну подію осені – “Клуб успішної леді”. ВІДЕОСЮЖЕТ

14 вересня в Івано-Франківську відбулося відкриття наймасштабнішої жіночої вечірки осені – “Клубу успішної леді”. Зірковою гостею на заході стала Ольга Горбачова, яка приїхала з унікальною лекцією “7 життів жінки”.

Захід відбувся в ресторані “Францішек Ромашкан“. Така вечірка – чудова нагода для зустрічі у жіночому колі. Організатори зазначають, що невід’ємним елементом дрес-коду є капелюшок. Про створення “Клубу успішної леді” розповіла засновниця Оксана Мельник:

У нашому місті є дуже багато красивих та успішних жінок. Кожна з них щось робить: веде власний бізнес чи виховує дітей. Дотепер не було такої платформи, у якій вони б могли усі об’єднуватися і ділитися своїми знаннями. “Клубу успішної леді” покликаний для того, аби об’єднати успішних жінок., які можуть поділитися досвідом.

На відкритті Ольга Горбачова виступила перед франківками з лекцією для жінок, які готові пізнавати свою природу з нових сторін, відкриватись назустріч щастю в стосунках та мають бажання реалізуватися у своїй справі без шкоди для сім’ї, це роздуми успішної жінки про власне життя, про свої переосмислені цінності і життєві ролі, що змінюють одна одну, надихаючись любов’ю до життя.

“7 життів жінки” – якась нескінченна тема. Я у ній перебуваю уже кілька років, а робота над собою ніколи не закінчується. Те, що такі центри відкриваються масово і не тільки в Івано-Франківську свідчить, що жінки потребують знань. Вони не розуміють, як мають встигнути все. Вони не знають, чому маючи все, не почуваються щасливими. Знаєте, життя жінки – це складно, але її щастя – це просто.

Більше дивіться у відеосюжеті МІСТА:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...