Мед Атлант

В Івано-Франківську відбудеться міжнародна зустріч інноваторів з Європи та України. ФОТО

Протягом 19-23 вересня в Івано-Франківську відбуватиметься форум та міжнародна зустріч інноваторів з України та Європи. Соціальні експерти обговорять майбутнє міста, його місця, які можуть змінити підхід до культури.

Форум “UkraineLab” відбудеться в Україні вшосте, в Івано-Франківську –вдруге. Він присвячений “місцям впливу”.

Коворкінги, молодіжні й культурні центри, альтернативні школи, сквоти, бібліотеки, галереї – всі ці фізичні простори можуть давати імпульс до змін не лише в місті, а в регіоні чи країні, –кажуть організатори.

Понад сто учасників та учасниць з організацій з різних міст України та Європи обмінюватимуться своїм досвідом, досліджуватимуть простори, що є або можуть стати “місцями впливу” в Івано-Франківську.

Сорок професіоналів оглянуть концепцію оновлення “Промприладу”, чи є шанс на зміни, на що варто звернути увагу. Ми також будемо дуже багато працювати з питанням просторів, які можуть змінити культуру. Ми сподіваємось дати нове дихання рок-культурі, – каже Альона Каравай, представник спілки “MitOst”.

У рамках відкриття UkraineLab 19 вересня на третьому поверсі заводу “Промприлад” відбудеться “Рок-завод”, виступ Karna, а також Red Eyed Hyena, Bingo та nug, які репетирують на “Промприладі”.

У рамках Social Impact Days до Івано-Франківська завітає відомий урбаніст Чарльз Лендрі, автор бестселера “Креативне місто”. Зокрема, 22 вересня о 12 годині в Драмтеатрі Лендрі виступить з темою “Переосмислюючи урбанність: громадянське місто як новий шлях до життєдіяльності міст”, після чого відбудеться “Місто в процесі зміст” за участі експертів з Німеччини та України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...