Мед Атлант

Рідні розшукують коломиянина, який зник на рівненському полігоні ще в червні. ФОТО

Дружина і син розшукують 48-річного коломиянина, який зник на полігоні в Рівному ще на початку літа. Офіційно чоловік вважається таким, що самовільно залишив війському частину, проте рідні певні: з ним трапилася біда.

Повідомлення про розшук чоловіка розмістила у фейсбук керівник координаційної волонтерської ради Коломийського району Оксана Вандич.

Волонтерка пояснює: шукали чоловіка вже давно, проте лише вчора прийшла офіційна заява в поліцію про його зникнення. У 10 окремій гірській-штурмовій бригаді, куди коломиянин пішов служити добровольцем, він вважається таким, який самовільно залишив межі військової частини.

Востаннє дружина і син спілкувалися з ним ще 4 червня, тоді чоловік перебував у військовій частині м. Рівне, після того зв’язок з ним пропав. Телефон чоловіка вимкнений.

Місяць тому 10 окрема гірська-штурмова бригада вирушила в зону АТО, тому, як каже волонтерка, дізнатися подробиці зникнення чоловіка не вдається.

Вандич каже, що до дружини в Коломию навідувалися військові, розпитували її, де вона приховує чоловіка. Проте, як запевняє волонтерка, всі сусіди можуть підтвердити, що від того часу, як його забрали на полігон, вдома він не з’являвся.

Якщо хтось володіє інформацією про місцеперебування Ярослава Каличака, просять повідомити за телефоном: 098 963 07 90 або 102.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...