Мед Атлант

Викид газу на лісокомбінаті: концентрація небезпечних речовин у повітрі не перевищила пороговий рівень

Як вже писало МІСТО, на лісокомбінаті, що по вулиці Шота Руставелі в Івано-Франківську, стався викид газу – з прилеглих шкіл евакуювали дітей.

19 вересня о 14.54 до рятувальників надійшло повідомлення про поширення різкого запаху з території лісокомбінату. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що на відкритій території ТзОВ «Західтехногаз» з металевої бочки об’ємом 2,5 м3 поширюється різкий неприємний запах.

Групою в кількості трьох чоловік було проведено заміри концентрації в повітрі шкідливих речовин за допомогою аналізатора сигналізатора газів ДОЗОР-С-М-5. Біля бочки, на відстані до 1 метра, концентрація небезпечних речовин у повітрі не перевищувала порогових значень. Після чого було знято кришку заливної горловини даної бочки та проведено заміри (у внутрішній частині бочки), де було зафіксовано незначне перевищення порогового рівня 10 мг/м3 вмісту концентрації сірководню в повітрі.

Зі слів інженера з охорони праці, ця ємкість знаходиться на території підприємства більше року. Працівниками даного підприємства проводилось миття бочки, що стало причиною поширення неприємного запаху. Місце події було загороджено огороджувальною стрічкою по периметру, та проведена герметизація бочки.

Читайте також: Евакуація та знешкодження вибухівки: як у Франківську навчальний заклад мінували. ВІДЕОСЮЖЕТ

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...