Мед Атлант

Організатори “Frankivsk Half Marathon” розповіли про особливості прийдешнього заходу

Сьогодні, 21 вересня, в Івано-Франківську під час проведення прес-конференції організатори “Frankivsk Half Marathon” розповіли про нововведення та організаційні моменти заходу.

Організатор заходу Ігор Крицак розповів, що “Frankivsk Half Marathon” відбудеться 24 вересня, на нього зареєструвались уже 878 учасників.

Врахували помилки з минулого забігу та перенесли забіг з Вічевого майдану на площу Франка для більшої комфортності учасників та мешканців Франківська, – зазначає Ігор Крицак.

Кошти з благодійного забігу будуть передані Мальтійській службі, яка спрямує їх на спортивно-рекреаційні ігри для людей з обмеженими можливостями.

Обслуговувати забіг цьогоріч буде німецька компанія, яка надаватиме електронну фіксацію результатів учасників. Загальний бюджет Півмарафону складає до 720 тисяч гривень. Івано-Франківська виділив на подію 181 тисячу гривень.

Івано-Франківськ намагається стати спортивним місцем. Це та подія, на яку їдуть люди навіть з інших подій. Ми хочемо. щоб культура такого спорту прижилась у нашому місті, тому міськвиконком посприяв у виділенні коштів на цей захід, – відзначив директор Департаменту молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міськради Віталій Матешко.

Тридцять працівників патрульної поліції та 15 працівників “Муніципальної варти” забезпечать охорону порядку, перш за все, на дорогах.

Нагадаємо, через проведення “Frankivsk Half Marathon” на деяких вулицях обмежать рух транспорту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...