Мед Атлант

По дорозі з Івано-Франківська фани “Карпат” зупинили автобус з гравцями посеред траси – в конфлікт втрутився спецназ

Як вже писало МІСТО команда “Прикарпаття” перемогла у поєдинку львівські “Карпати” з рахунком 2:1. В Пустомитівському районі в Сокільниках на трасі був зупинений автобус команди “Карпат”, люди які назвалися фанами “Карпат” вирішили вияснити причини програшу в Івано-Франківську. На місці зупинки автобусу відбувся конфлікт.

Про це у спільоті Варта1 повідомив Ігор Зінкевич.

За повідомленням Зінкевича пересічні люди, які помітили цей конфлікт з заправки, викликали поліцію. Патрульна поліція прибувши на виклик спробувала розібратися в ситуації, дізналися в чому конфлікт: як вияснилося команда поверталася після матчу з Івано-Франківська, де команда Карпат програла, а після матчу на стадіон вибігло багато фанатів і глядачів, де відбулася масова бійка на самому стадіоні.

Сам ж конфлікт на дорозі біля Сокільник не припинявся на протязі певного часу і патрульна поліція прийняла рішення викликати допомогу до місця зупинки автобусу футбольноі команди, щоб не відбулася бійка, на виклик прибув спецназ поліції Львівської обл., людей які перекрили дорогу автобусу і розпочали конфлікт затримали, прибуло СОГ, які відбирають пояснення в осіб які присутні на місці конфлікту, для вияснення всіх обставин, — писав Зінкевич.

Тим часом автобус з футболістами в супроводі поліції відправили на базу Карпат.

Нагадаємо, після завершення футбольного матчу у Франківську поліція і нацгвардія врятували гравців ФК “Карпати” від розлючених поразкою команди фанів. Львівські вболівальники були вкрай засмучені поразкою команди від ФК “Прикарпаття” з рахунком 2:1.

 

Фото Ігор Зінкевич

Читайте такожУльтрас львівських “Карпат” з гучними гаслами пройшлись “стометрівкою” Франківська. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...