Мед Атлант

“Вечори не для сварок”: мама школярки виступила проти домашніх завдань і збурила соцмережу

Киянка Олена Скачко, яка є мамою восьмикласниці, написала у фейсбук пост про те, що вона втомлюється від домашніх завдань, які отримує її донька у школі.

Я не хочу вечорами робити з дитиною уроки. І дочка моя сама вечорами теж не хоче їх робити. А іншого часу у нас немає. Сучасне життя таке, що майже кожна дитина після уроків (а їх 7-8!) Кудись йде – на секції, гуртки, додаткові заняття, у профільні школи. З урахуванням навантаження батьків, міського трафіка тощо. Більшість збираються вдома ввечері. Ми, як правило, не раніше 20-00. Втомлені. З бажанням елементарно поспілкуватися, повечеряти, підготується до завтрашнього дня. І навіть – гріх який – подивитися кіно або почитати книгу. Але ні, потрібно робити домашнє завдання. Інакше завтра знову в щоденнику буде запис “не готова до уроку”, а я буду страждати від комплексу материнської провини, – написала Олена.

Жінка навіть назвала себе “поганою мамою” і зізналася, що вона надто втомлюється, щоб щовечора контролювати свою доньку. Допис мами у соцмережі вподобали понад 19 тисяч користувачів, понад 7 тисяч його поширили, інформує “Українська правда”.

Да, я плохая мать!Я не хочу по вечерам делать с ребенком уроки.И дочь моя сама по вечерам тоже не хочет их делать.А д…

Опубліковано Еленою Скачко 20 вересня 2017 р.

Багато батьків погоджуються з авторкою, що потрібно відмінити домашні завдання, однак є й ті, які категорично з нею не згодні.

Реакція на пост була такою бурхливою, що Олена навіть зібрала коментарі противників її пропозицій у окремий пост.

10 ТОП САМЫХ БЕССМЫСЛЕННЫХ И БЕСПОЩАДНЫХ КОММЕНТАРИЕВ к теме "Я плохая мать!" (с моими краткими ремарками) :)Огромно…

Опубліковано Еленою Скачко 22 вересня 2017 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...