Мед Атлант

Школярі з Івано-Франківщини — у п’ятірці кращих юних інспекторів руху України. ФОТО

Нещодавно в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» в Одесі відбувся 41-Всеукраїнський зліт та змагання серед загонів юних інспекторів руху й 21-фінальна гра серед команд Клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху.

На Всеукраїнських фінальних змаганнях юних інспекторів руху команда школярів з Івано-Франківщини посіла 5 місце серед 23 команд-переможців обласних етапів конкурсу.

Змагання ЮІРівців проходили під гаслом «Молоде покоління — за безпеку руху!», в рамках системних профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Прикарпаття на цих змаганнях представляла команда «Права» Рогатинсьої СЗОШ І-ІІІ ст.№1 із поглибленим вивченням іноземної мови. Її учасники упродовж тижня демонстрували свої уміння та знання у конкурсах «Велоестафета», «Юний регулювальник», «Агітаційно-пропагандистський виступ команди», «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», «Домедична допомога» та у мистецтві створення соціальної реклами на тему безпеки дорожнього руху.

Боротьба за звання найкращих була напруженою і запеклою. Варто зазначити, що на трьох етапах рогатинські «ЮІРівці» здобули максимальну кількість балів, а у решті мінімально поступилися переможцям.

Фінальні змагання закінчилися врученням грамот призів та подарунків учасникам, а після -творчим та цікавим відпочинком на березі Чорного моря, — повідомила прес-служба Патрульної поліції Івано-Франківська.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...