Мед Атлант

Те, що ви робите – найгірший варіант поліцейської держави: як франківські патрульні зупинили нетверезого екс-депутата ВІДЕОСЮЖЕТ

Як вже писало МІСТО, в Івано-Франківську поліція зупинила авто, за кермом якого перебував франківський екс-депутат і відомий в місті забудівельник. Після проходження тесту на стан алкогольного спяніння виявилося, що він керував автомобілем нетверезим.

У суботу, 23 вересня, мешканці одного із будинків на вулиці Галицькій викликали працівників обласного Управління державної служби із надзвичайних ситуацій. До надзвичайників люди звернулися з проханням оглянути будинок, бо у ньому, мовляв, було чути трупний запах. Працівниками ДСНС на місце було викликано екіпаж патрульної поліції.

У момент опрацювання виклику до патрульних нецензурно звернувся чоловік, чим і привернув увагу поліцейських. У нього були помітні ознаки алкогольного сп’яніння. Після цього патрульні побачили, як цей самий чоловік керує автомобілем «Land Rover Discovery».

Патрульні проїхали за ним, зупинили цей автомобіль. За кермом був 45-річний водій, якому запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння. Чоловік спочатку відмовлявся, але згодом погодився. Пристрій показав 1, 7 проміле.  Проте підписувати протокол він знову не захотів. Телефонував до юристів, до знайомих. Стверджував, що патрульні чинять не по-людськи і могли би його відпустити. Також водій говорив патрульним, що це їх останній робочий день. Погрожував звільненням, – каже речник Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Микола Гурак.

На водія патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння).

В результаті він погодився з протоколом і підписав його.

За інформацією «Галицького кореспондента», цим водієм був забудівельник Руслан Гусак, начальник філії “Центр транспортного сервісу “Ліски” ПАТ “Українська залізниця”, колишній депутат обласної та міської рад.

Більше дивіться у відеосюжеті МІСТА:

Читайте також: П’яний водій, якого суд позбавив права кермувати автомобілем, на пішохідному переході збив чоловіка. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...