Мед Атлант

Крізь вогонь та дим: прикарпатські вогнеборці вдосконалили свої професійні вміння. ФОТО

Екстремальні умови, щоденні моральні і фізичні навантаження – для когось такі випробування здаються за межею можливостей, а для рятувальників – це буденна робота та невід’ємна складова служби, покликаної приходити на допомогу у хвилину біди.

І запорукою успішного виконання цієї непростої місії є відмінне спортивне та психологічне загартування, котре вдосконалюється на різного роду навчаннях.

Вчора прикарпатські рятувальники вдосконалювали свої вміння та навички на вогневій смузі психологічної підготовки в селі Хриплин Івано-Франківської міської ради, —  інформує прес-служба Управління ДСНС України в області.

Практичні заняття рятувальників складалися із подолання ними вогняного бар’єру та палаючого містка, після чого вогнеборці піднімалися по драбині на умовну технологічну установку, охоплену клубами диму. Для виконання цих тренувальних вправ рятувальники одягали спеціальний одяг із спорядженням та тепловідбивні костюми, які здатні витримати високу температуру.

Проведення такого роду занять з особовим складом є необхідним для вдосконалення професійних вмінь та навичок роботи рятувальників до дій за призначенням.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...