Мед Атлант

Жінка з Санкт-Петербургу ледь не спалила в Карпатах туристичний притулок

Вчора на полонині Плісце в туристичному притулку жінка на дерев’яній підлозі розпалила вогонь і почала готувати їжу.

Про це у Facebook написав прикарпатець Віктор Худяк.

Я, шокований, запитую, що вона робить? І чую спокійну відповідь — вогонь розклала на куску заліза і має воду в пляшці, бо вона так і раніше робила. Вогонь я виніс на двір, але дерев’яні конструкції вже зайнялися. Швидко позаливав все водою. І з жахом розумію, що за кілька годин будинок міг згоріти разом з туристкою, — розповідає чоловік.

Згодом чоловік розговорився з туристкою та дізнався, що вона з Санкт-Петербурга і вже більше трьох місяців не була вдома.

Вдома залишилась мама, з якою постійні конфлікти. За цей час їздила по Росії, заїхала в Україну. Біля Києва у неї вкрали речі і Російський паспорт. Але є закордонний, по якому її не випустили, бо за день до цього, закінчився термін дії. Дівчині виписали штраф 1700 грн і відправили до Львова в Російське консульство. З консульства подали запит до Санкт-Петербурга і сказали чекати. Вчора я дзвонив до них, відповіді ще не прийшло.

Тому жінка вирішила перечекати в Карпатах, поселилася в будинку в горах. За її словами, вокзал у Львові малий і незручний. Про будинок в горах дізналася із туристичних карт.

Віктор Худяк також додає, що в туристки також проблеми з взуттям.

Кросівки порвались, та одягу бракує. Їхати нікуди не хоче, поки не прийде підтвердження в консульство, бо грошей тільки на зворотну дорогу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...