Мед Атлант

На Прикарпатті чоловік у підвалі жорстоко катував свого приятеля

В Івано-Франківській області раніше судимий чоловік закрив у підвалі свого приятеля та цілу ніч жорстоко його катував. Зловмисник різав потерпілого ножем, бив металевим карнизом, затискав у дверях пальці.

Подія трапилася у місті Городенка. 20 вересня 2017 року мешканець Городенки звернувся в поліцію і розповів, що його катували і незаконно утримували в приміщенні погреба, інформує МІСТО  з посиланням на  городенківський Край.

За словами слідчого Городенківського районного відділення поліції Віталія Чіляка, у Городенці молодик викрав і мордував у власному підвалі свого земляка: різав ножем, бив металевим карнизом, затискав у дверях пальці.

На місці, вказаному заявником, слідчі вилучили металевий карниз, електричний обігрівач та кухонний ніж — усе зі слідами крові.

Підозрюваному 27 років, мешкає в Городенці. Потерпілому 31-рік, він також з Городенки земляк. У жертви численні порізи та гематоми на руках, обличчі й тілі.

Судом щодо зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За незаконне позбавлення волі вчинене способом небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань (ч.2.ст.146 ККУ) розпочато досудове розслідування.

Кримінал у Городенці – а випадок неординарний.Ексклюзив для "Краю" – про знущання над людиною в нашому місті коротко розповів слідчий районного відділення поліції Віталій Чіляк.Деталі читайте в четвер у свіжому випуску газети.

Опубліковано Газета "Край" 26 вересня 2017 р.

Читайте також: Суд залишив довічно за ґратами франківця, який вбив двох жінок та викинув їх тіла на смітник

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...