Мед Атлант

У Франківську представники сфери туризму відзначили професійне свято на грі-вікторині з міськими чиновниками

27 вересня в Україні та світі відзначають День туризму. З нагоди свята в Івано-Франківську провели цікавий захід – інтелектуально-розважальну гру за участю міського голови, секретаря міськради, держслужбовців, представників туристичної сфери міста, бізнесу.

Всього було представлено 10 команд-учасниць, які були запрошені до одного із розважальних закладів міста, щоб спробувати свої сили у “туристичній” Pub Quiz (від англ. слів паб та вікторина). На учасників чекали 9 турів з цікавими запитаннями різного характеру (фото, відео, аудіо, анаграми, текстові і т.д.) За кожну правильну відповідь у кожному турі команди отримували певну кількість балів. У кого їх найбільше – той і переміг.

Захід відбувся за підтримки Управління економічного та інтеграційного розвитку (відділ міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста).

Сьогодні проводиться така гра, щоб представники сфери туризму міста трохи вийшли за рамки своїх буденних справ. Всі питання будуть присвячені цікавим туристичним фактам, містам, подорожам. Вона повністю тематична. Переможці отримають призи від наших партнерів, – розповів організатор гри Сергій.

У вступному слові міський голова Руслан Марцінків подякував представникам туристичної галузі міста. Він побажав присутнім успіхів і нових здобутків у їхній праці, а також вручив кілька відзнак. А потім, разом із дружиною, долучився до команди «Оптимісти», до якої також увійшла секретар міськради Оксана Савчук.

Перемогу в «туристичній» грі в Івано-Франківську отримала команда «Кіпарисові Мандри», набравши 56 балів за всі дев’ять турів. «Срібло» здобула команда «Оптимісти», а «бронза» дісталася команді «Люта Ротундра».

Читайте також: Бійці АТО вперше взяли участь в “Іграх Нескорених”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...