Мед Атлант

Львівська ОДА встановила та вимагає покарати перевізника, який вивозив сміття на Прикарпаття

Львівська ОДА наполягає на притягненні до відповідальності перевізника ТПВ, який мав намір здійснити несанкціонованований скид сміття в Долинському районі Івано-Франківської області.

 Завдяки створеній базі даних номерних знаків сміттєвозів, а також зважуванню цих транспортних засобів на вагових комплексах, у Львівській ОДА відмоніторили перевізника. Про це пише Depo.Львів.

Ним виявилася ФОП Гангур М.В., який надавав послуги з вивезення ТПВ з міста Львова та який всупереч оформленим товарно-транспортним накладним, змінив маршрут та вирішив здійнити несанкціоноване розвантаження твердих побутових відходів у недозволеному для цього місці.

Департамент розвитку та експлуатації розвитку житлово-комунального господарства Львівської ОДА уже скерував звернення щодо розслідування даної ситуації до правоохоронних органів.

До слова, 2 липня невідомі фури привезли і вивантажили в селищі Ланчин Надвірнянського району купи сміття. У ніч з 29 на 30 червня при в’їзді до Галича висипали дві фури. Його завезли і залишили зі сторони Львова. 21 червня на приватній території с. Хриплин Івано-Франківської області розвантажили декілька фур львівського сміття, хоча повинні були доставити папір для переробки. А в ніч з 23 на 24 червняв с. Тарасівка Тлумацької ОТГ незаконно розвантажили декілька фур відходів.

Опісля, 4 липня, виявлено сміття у Микитинцях. Крім того, франківський депутат Андріан Волгін вивіз сміття під будинок мера Львова. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...