Мед Атлант

У Калуші син вбив матір-пенсіонерку. ФОТО 18+

На Прикарпатті за смертельне побиття 75-річної жінки затримали її сина.

Поліцейські Калуського відділу поліції затримали 54-річного чоловіка, місцевого мешканця, який під час сімейної сварки спричинив тяжкі тілесні ушкодження своїй 75-річній матері, які стали фатальними, повідомив на своїй сторінці у фейсбук головний поліціянт Прикарпаття Віктор Шкутов. 

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що того дня між сином та матір’ю виник словесний конфлікт на побутовому грунті, який переріс у бійку. Підозрюваний наніс численні удари руками та ногами потерпілій по голові та тілу, спричинивши їй тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток спинки носа, множинних синців та ссадин в ділянці голови та тіла, закритої черепно-мозкової травми, внаслідок потерпіла померла на місці події.

Підозрюваного у злочині затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...