Мед Атлант

З 1 жовтня у Франківську діє заборона викидати будівельне сміття у звичайні контейнери

Як вже писало МІСТО, у Франківську хочуть заборонити викидати великогабаритні відходи.

З 1 жовтня 2017 року вступило в силу Рішення №745 виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради “Про реформування системи поводження з побутовими відходами в місті Івано-Франківську”.

Відповідно до рішення на території міста Івано-Франківська заборонено викидати великогабаритні та ремонтні відходи, в тому числі листя, гілля, дорожні змети та інші подібні відходи в контейнери для збору твердих побутових відходів, на контейнерні майданчики, де вони розміщені або на прилеглі до них території.

Згідно з документом, з 1 жовтня мешканці обласного центру матимуть право вивозити великогабаритні та ремонтні відходи, у тому числі гілля, листя, дорожні змети та інше побутове сміття безпосередньо на полігон у село Рибне або на майданчики для приймання відповідних відходів на закритих територіях перевізників ТПВ.

Приймання великогабаритних та ремонтних відходів на своїх закритих майданчиках здійснюватиме ПрАТ “АТП-0928” та ДП “Автоколона 2222” – в межах норми (60 кг великогабаритних відходів та 80 кг ремонтних відходів на одну особу в рік) безкоштовно, понад норму – згідно тарифу.

Детальніше з текстом Рішення можна ознайомитися на офіційному сайті міста

Читайте також: У Франківську комунальники витягли з каналізації 200 кг сміття. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...