Мед Атлант

Остання попередження дав Марцінків підряднику, який будує дитячий садочок у Крихівцях

Мер Івано-Франківська не задоволений повільними темпами будівництва дитячого садочка у Крихівцях. Раніше підрядника, який веде на об’єкті будівельні роботи хотіли внести в “чорний список”, тепер – оголосили остання попередження.

Сьогодні провів нараду у Крихівцях щодо будівництва дитячого садочку. Роботи ведуться незадовільними темпами, підрядник отримав останнє попередження. Поставив перед ним чітке завдання – до першого снігу садок має бути накритим й у ньому мають бути встановлені вікна та двері. Щоб взимку можна було працювати всередині, – написав Марцінків на своїй сторінці у фейсбук.

У серпні через незадовільну роботу на об’єкті заступник мера Олексій Кайда запропонував розірвати угоду з підрядником і внести його в “чорний список” та не допускати до майбутніх тендерів.

На це заступник начальника міського управління капітального будівництва Володимир Ковальчук відповів, що вони пробували так робити, проте антимонопольний комітет і інші контролюючі органи звинувачують їх в перешкоджанні розвитку місцевого бізнесу.

Роботи на об’єкті здійснює ТОВ «Трейдзахідбуд».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...