Мед Атлант

Рік роботи і більше 7 мільйонів з міського бюджету. На сайті міської ради оприлюднили звіт діяльності КП “Муніципальна варта”

На сайті міської ради з’явився фінансовий звіт діяльності КП “Муніципальна варта” за рік роботи.

Згідно даних звіту кількість штатних працівників становила 40 осіб, проте як відомо на останньому засіданні виконкому штат “вартових” збільшили до 50 осіб.

За період липень 2016 р. – вересень 2017 р. підприємством, з метою належного функціонування отримано, як внески в статутний фонд – 3 275 758,98 грн (три мільйони двісті сімдесят п’ять тисяч сімсот п’ятдесят вісім грн, 98 коп.) та 4 015 887, 52 грн (чотири мільйони п’ятнадцять тисяч вісімсот вісімдесят сім грн, 52 коп.) загального фонду.

У звіті йдеться, що працівники КП «Муніципальна варта» залучалися до забезпечення охорони публічного порядку та публічної безпеки під час проведення масових заходів на території Івано-Франківської міської ради 241 раз. Під їхньою охороною 5 комунальних об’єктів (Ратуша та 4 будівлі ЦНАПу).

У документі вказано, що вартові щоденно залучається до забезпечення публічної безпеки та публічного порядку – 7 піших патрулів у кількості – 14 працівників підприємства.

Також у їхній компетенції – рейди до будинку нічного перебування – 107 разів та профілактика кримінальних правопорушень серед осіб ромської національності.

За звітний період працівниками підприємства складено – 124 протоколи про адміністративні правопорушення, а також 28 протоколів про адміністративні правопорушення за
ч.2 ст.156 КУпАП (Продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям в м. Івано-Франківську»).

Формально КП “Муніципальна варта” було створено в липні минулого року, проте до роботи вартові приступили на початку жовтня 2016 року. На наступній сесії міської ради, яка запланована на 27 жовтня, депутати заслухають звіт підприємства за рік роботи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...