Мед Атлант

“Всі заробітчани їдуть до нас вставляти зуби”, — Руслан Марцінків про якісні послуги місцевих стоматологів

Сьогодні, 4 жовтня, міський голова Івано-Франківська зустрівся з представниками медичної галузі міста. Місцеві медики з’ясували у Руслана Марцінківа деталі впровадження електронної системи Medics,  а також розповіли про “наболілі” проблеми та зміни в законодавстві.

Серед іншого, лікарів хвилює відсутність в місті великого залу для проведення масштабних медичних конференцій. Лікарі вважають, що такі зустрічі — чудова можливість для обміну досвідом з колегами з інших областей та країн.

В Івано-Франківську немає відповідного залу та готелю, щоб організувати такий захід на відповідному рівні. Можна робити в карпатських готелях, але це космічно дорого. Для проведення медичних виставок чи конференцій має бути хоча б один великий зал, малі зали та виставкова площа, а в нашому місті такого немає. Такі зустрічі допоможуть більше розвивати та рекламувати медичні послуги наших спеціалістів, — переконані лікарі.

В тому, що франківські лікарі дійсно потребують популяризації зазначив і Руслан Марцінків. На думку міського голови, франківським медикам немає рівних, і до того ж їхні послуги відносно не дорогі.

Всі заробітчани їдуть сюди вставляти зуби. Інше питання — лікарі не працюють на рекламу. Можна було б мати набагато більше клієнтів, ніж вони мають. Я знаю, що з Америки дешевше прилетіти і піти до нашого стоматолога. При правильному менеджменту пацієнтами франківських клінік можуть бути жителі інших областей і країн

Також медики зіткнулися з проблемою зовнішньої реклами, адже при виготовленні вивіски змушені дотримуватися ліцензійних умов, а це в свою чергу вже не відповідає рішенню виконавчого комітету.

 Муніципали кажуть, що це рекламний щит. Але згідно ліцензійних умов ми мусимо це вказувати. Це потрібно якось враховувати, бо ми змушені знімати вивіску, — жаліються лікарі.

Окрім цього, медики також підняли питання конкуренції на місцевому рівні, адже через останні зміни в законодавстві —відміну наказу №33 в Україні вже немає квотів лікарів і “ринок не прораховують”, через що може виникнути ситуація, що за пацієнтів потрібно буде боротися.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...