Мед Атлант

Богдан Бенюк зустрівся з франківськими студентами. ФОТО

У рамках свого перебування в Івано-Франківську сьогодні, 5 жовтня, Народний артист України Богдан Бенюк  вирішив зустрітися з студентами місцевого вишу. В актовій залі ІФНТУНГ зібралося чимало бажаючих поспілкуватися з артистом, який є уродженцем Прикарпаття.

Виростав я у Биткові, біля тих скважин, де нафта добувалася. Битків брав участь у розвитку Надвірнянського куща. І я трохи знайомий з життям нафтовиків. Університет нафти і газу в Івано-Франківську є одним з тих, які можуть стати у нагоді державі у майбутньому, — розповідає Бенюк.

Артист  поділився і враженнями про франківський театр:

Я не бачив вистав і не можу об’єктивно судити, але судячи з того, що дізнався з преси, то є творчий запал. Існує група на чолі з керівником, який добивається нових зв’язків. Це вселяє надію, що Івано-Франківський драмтеатр вийде на новий рівень. Є куди рости.

Також студентам Богдан Бенюк розповідає про початок своєї кар’єри, про різні пригоди, що траплялися з ним під час зйомок.

Попрошу вас не позіхати зараз, бо я сам спати хочу, — жартуючи, звернувся він до студентської публіки.


Ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський подякував Богдану Бенюку за його візит. Та висловив сподівання, що такі зустрічі зі студентами у них стануть хорошою традицією.

У нас навіть є щось схоже у діяльності — наші викладачі теж люблять “показувати кіна” студентам, — пожартував Крижанівський.

Додамо, що сьогодні також відбудеться творчий вечір артиста, який пройде на території локомотиворемонтного заводу. Початок о 17.00 год. Раніше було заявлено, що тут Богдан Бенюк та Анатолій Хостікоєв покажуть виставу “Пригоди бравого вояка Швейка”. Однак, скоріш за все, вона не відбудеться. За попередньою інформацією, Анатолій Хостікоєв не зможе приїхати до Івано-Франківська з особистих причин. Можливо, до Богдана Бенюка приєднаються інші артисти.

Читайте також: У Франківську під відкритим небом зіграли культову виставу “Пригоди Бравого вояки Швейка”. ФОТОЗВІТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...