Мед Атлант

На Франківщині в автомобілі, водій якого допустив ДТП, поліцейські знайшли пістолет

Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 жовтня між селами Туловата Устя Снятинського району. Водій іномарки не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група, котра прибула на місце події виявила у автівці предмет схожий на пістолет.

Про це інформує МІСТО з посиланням на Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

На місці пригоди поліцейські встановили, що автомобілем керував 26-річний житель м. Чернівці. Внаслідок ДТП водій отримав травми та був доставлений до лікувального закладу. В подальшому при огляді місця події та транспортного засобу слідчі виявили та вилучили з салону легковика пістолет, який згідно висновку

експерта, є короткоствольною вогнепальною зброєю, самозарядним пістолетом, виготовленим шляхом переробки, з газового пістолета марки “EKOL”, та якого, як наразі встановлено, водій зберігав без відповідних дозвільних документів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: на Івано-Франківщині трапилася ДТП: постраждала дитина

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...