Мед Атлант

Прикарпатець взяв участь у 24 – годинному міжнародному забігу «Самоперевершення – 2017»

В 24 – годинному міжнародному пробігу «Самоперевершення – 2017» до участі був запрошений єдиний представник з Прикарпаття – Ярослав Рудяк.

Участь у забігу взяли спортсмени із України та Білорусії.  Серед них і Ярослав Рудяк, який посів четверте місце у віковій категорії 55 – 59 років та 17 абсолютне місце в 24 – годинному міжнародному забігу. Самоперевершення з результатом 99 км. Нагородили бігуна грамотою, медаллю та футболкою.

Мета спортсмена сьогодні – готуватись до змагань в 48 – годинному та 24 – годинному пробігу, а також взяти участь у марафоні – 2018, інформує сайт Долинської міськради.

«За фінансову підтримку дякую Тарасу Вовківу, Юрію Коломієць, Олександру Матусевичу, Ігорю Ярушевському, Михайлу Марковському, Олександру  Зарічнюку, Оксані Гринь, Василю Лисейку, Василю Бойко, Ярославу Бартківу, Степану Мазуру, Ярославу Батіх, Святославу Димиду, Віктору Громишу, всім за розуміння та підтримку», – зазначає Ярослав Рудяк.

Та додає, що спорт – його життя, його захоплення і закликає кожного – покинути шкідливі звички, вести здоровий спосіб життя та займатись тим, що продовжує життя та покращує здоров’я.

Читайте також: “Наздожени літо на підборах”. У Франківську відбувся забіг сімнадцятьох найсміливіших дівчат. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...