Мед Атлант

Повалені дерева та зірвані покрівлі: рятувальники ліквідовують наслідки сильного вітру

На Прикарпатті 5 жовтня оголосили штормове попередження: очікувалося посилення вітру. Уже 6 жовтня прикарпатським рятувальникам прийшлося ліквідовувати наслідки нічної негоди.

6 жовтня у Рогатинському районі в с. Чагрів, в с. Підгороддя та в с. Залужжя працювали рятувальники. Черговий караул ДПРЧ-16 м. Рогатин виїжджав для надання допомоги по розчищенню проїжджих частин автодоріг від повалених дерев.

У Косові відділення ДПРЧ–14 м. Косів виїжджало для надання допомоги по розрізанню 2 дерев, що впали на проїжджу частину дороги біля ЗОШ № 1.

У м. Івано-Франківськ (вул. Козацька) відділення ГРР АРЧ АРЗ СП виїжджало для надання допомоги по розрізанню дерева, що впало на покрівлю літньої кухні. Внаслідок чого було зруйновано 4 м. кв. шиферного перекриття.

У Рогатинському районі в с. Черче черговий караул ДПРЧ-16 м. Рогатин виїжджав для надання допомоги по розрізанню дерева, що впало на проїжджу частину автодороги.

Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою спеціальних засобів (Ред. – бензопила) порізали дерева та звільнили проїжджі частини автодоріг.

Крім того, 6 жовтня о 18.19 отримано усне повідомлення від інженера з охорони праці та ЦЗ комунального закладу ” Івано-Франківський клінічний шкірно-венерологічний диспансер ” про те, що вчора внаслідок сильного вітру частково зірвано металеві листи та ринви з покрівлі диспансеру.

Нагадаємо, на Прикарпатті оголосили штормове попередження. Кажуть, різко похолодає, а температура повітря впаде подекуди до -5°.

Читайте також: Катування і знущання. На Прикарпатті четвертий рік судять хлопця за жорстоке вбивство. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...