Мед Атлант

Правоохоронці обшукали помешкання верховинця і вилучили пістолет з патронами

У ході проведення обшуку в помешканні 33-річного жителя Верховинського району, виявлено та вилучено гладкоствольний пістолет.

Він виготовлений шляхом переробки саморобним способом із стартового пістолета «Zoraki». В результаті проведеної експертизи встановлено, що пістолет придатний для проведення пострілів, виготовлений промисловим способом зі змінами внесеними саморобним способом. Пістолет при переобладнанні набув якостей гладкоствольної вогнепальної зброї, з можливим використанням саморобних боєприпасів та проведення пострілів шляхом роздільного спорядження. Згідно експертного дослідження виявлених набоїв, то вони відносяться до категорії боєприпасів і придатні для стрільби, в тому числі й з наданого на дослідження пістолета, зі змінами в конструкції ствола. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

За цим фактом відомості внесено до ЄРДР за правовою кваліфікацією згідно ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Катування і знущання. На Прикарпатті четвертий рік судять хлопця за жорстоке вбивство. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...