Мед Атлант

Прикарпатські бійці в зоні АТО виявили російський автомобіль зі зброєю. ФОТО

Бійці 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади у ЛНР помітили підозріле авто, у якому виявили зброю.

Про це пишуть на офіційній сторінці у фейсбуці.Бійці бригади, які несуть службу на лінії зіткнення з так званою “народною міліцією” ЛНР, помітили у “сірій” зоні автомобіль “Волга”. По певним розвідознакам стало зрозуміло, що машина належить далеко не цивільному населенню. Тому розвідувальним підрозділом було здійснено огляд такого “бонусу”.

При детальному огляді знахідки, було встановлено, що ця автівка належить російським “іхтамнетам”, у салоні якої знайшли предмети військової форми РФ. Поблизу виявили схрон зі зброєю: ящики з гранатами, вогнемет “Шмель” з маркуванням збройних сил РФ.

“Ми й надалі будемо збирати підтвердження того, що #ихтамнет. Бо знаємо, що дуже скоро прийде час і вони змушені будуть відповісти за плюндрування НАШОЇ України!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 1 жовтня 2016 року вони відсвяткували свою першу річницю. Це наймолодша частина Збройних Сил України, яка базується в Коломиї. Кістяк 10-тої ОГШБ становлять батальйони “Айдар” і “Донбас-Україна”, а також 8 гірсько-штурмовий.

Читайте також: У мережі показали, як тренуються танкісти коломийської 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...