Мед Атлант

На Прикарпатті перевіряли, які діти перебувають у стані бездоглядності та безпритульності

Працівниками служби у справах дітей Снятинської райдержадміністрації проведено заходи щодо виявлення дітей, які перебувають у стані бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень стосовно неповнолітніх на території району.

Захід провели спільно з працівниками Снятинського ВП Косівського ВП ГУНП в Івано-Франківській області. Про це  йдеться у фейсбук-спільноті.

Основною метою проведення таких цільових рейдів є перевірка умов утримання та виховання дітей у сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах, а також виявлення дітей даної категорії, дітей, які без поважних причин не приступили до занять з початку навчального року, вжиття заходів для повернення їх до навчання, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням, притягнення батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків до адміністративної відповідальності тощо.

Рейд «Урок» продовжуватиметься протягом жовтня поточного року, а заходи щодо охоплення всіх дітей навчанням, проведення додаткових обстежень дітей, які перебувають в СЖО, як цього вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом усього навчального року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...